Intratuin

Kerstcampagne

 

Intratuin kerstcampagne

Verzoek

Verzorg een unieke kerstervaring waardoor (potentiële) klanten zich tijdens deze periode richten op de kerstcollectie van Intratuin, als onderdeel van een social media campagne.

Aanpak

Als consumenten aan kerst denken, denken ze aan kerstbomen, decoraties en… Intratuin. In het kerstseizoen werd de kerstafdeling van drie vestigingen van de Intratuin omgetoverd tot een magische plek voor overnachtingen.

BrandXtension heeft de organisatie en de productie verzorgd van een aantal bijzondere overnachtingen onder duizenden fonkelende sterren. Door middel van online registratie kregen klanten de kans om dit “once in a lifetime” verblijf in een Intratuin te winnen. De gasten werden verwend met een luxe diner, kerstfilms, cadeautjes, een lekker warm bed en verschillende activiteiten. Om buzz te creëren rond deze evenementen en de doelgroep te bereiken, werd er een multimediale campagne – waaronder de inzet van social media – ontwikkeld.

Intratuin kerstcampagne

Er is een aanzienlijke mediawaarde en free publicity behaald doordat de video’s en foto’s van deze actie veelvuldig gedeeld op social media. Ter ondersteuning is een onderzoekspoll ingezet.

Bekijk meer cases van Intratuin

Intratuin welkom thuis campagne op Schiphol
Intratuin | Welkom Thuis!