McDonald’s

Good Times Island Slotfeest 

Aanleiding

Afsluiting van de campagne ‘Good Times Island’ en het bedanken van iedereen, inclusief de bewoners van Vollendam, Marken en Monnickendam, voor het succes van Good Times Island.

Verzoek 

Productie van het McDonald’s Good Times Island Slotfeest

Aanpak

Het slotfeest vereiste een zeer strakke planning door de vele complexe randvoorwaarden. Afhankelijk van de windrichting moest bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een scenario om het eiland bij te draaien. Kortom, een flexibel multi-scenario draaiboek waar on-the-flow aanpassingen mogelijk waren.

Op het eiland was slechts 300 vierkante meter beschikbaar om de totale productie in goede banen te leiden, inclusief alle denkbare obstakels die je op een tropisch eiland kan aantreffen; een rotspartij, sneeuwwit strand, torenhoge palmbomen, hangmatten, een waterbron en een acht meter hoge waterval. De gasten werden verdeeld over vier klipper-zeilschepen om vanaf daar, met optimaal zicht op McDonald’s Island, het eindfeest te beleven. Artiesten arriveerden met aparte boten om op het eiland op te treden.

Klik hier voor meer informatie over de case Good Times Island. Bekijk ook het fotoboek dat wij als dank aan het team hebben gepubliceerd.

Credits

  • Concept: TBWA 
  • Video

Bekijk meer cases van McDonald’s

Bekijk Mcdonald's | MCForYou
Bekijk Mcdonald's | Good Times Island
Bekijk Mcdonald's | Backstage Events