Zeeman

Negenmaandenbeurs

Zeeman Negenmaandenbeurs

Aanleiding

Steeds meer mensen ontdekken Zeeman. Ook zijn er nog steeds mensen die Zeeman voorbijlopen omdat ze denken dat de kwaliteit minder is of de producten voor die lage prijs niet verantwoord kunnen zijn gemaakt. Om die mensen de ogen te openen, geeft Zeeman een romper van bio-katoen weg om uit te proberen. Zo kunnen jonge ouders zelf de goede kwaliteit ervaren. Daarnaast is het laten zien van de nieuwe baby-collectie een mooie beweegreden om mee te doen aan de Negenmaandenbeurs.

Aanpak

De razendsnel verkopende babycollectie van Zeeman werd uitvoerig gepresenteerd op een opvallende beursstand, met zowel een sampling- als een verkoopgedeelte.

 

Verzoek

Realiseer, op basis van het conceptvoorstel van Persuade, de stand voor de Negenmaandenbeurs. Het doel is om:

– Contactgegevens te verzamelen van nieuwe klanten, (aanstaande) moeders, middels het meegeven van de nieuwe bio-katoen babyromper.

– Alle bezoekers uitgebreid kennis te laten maken met de nieuwe babycollectie.

De (aanstaande) ouders konden zo de nieuwe collectie ontdekken en direct aanschaffen. Door de koppeling van deze beurs aan de Huishoudbeurs werden ruim 35.000 bezoekers bereikt.

PLATTEGROND Zeeman negenmaandenbeurs
Zeeman negenmaandenbeurs
zeeman negenmaandenbeurs

Daarnaast werden er Zeeman-fans for life gecreëerd met een sympathieke weggeef-actie. Bezoekers mochten, na het achterlaten van hun e-mailadres, een gratis rompertje van biologisch katoen mee naar huis nemen. Hierdoor konden zij kennis maken met de maatschappelijk verantwoorde producten die Zeeman te bieden heeft.

 

zeeman negenmaandenbeurs campagne ontwikkeld door brandXtension

Resultaat

Het bereik van de actie was significant: duizenden e-mailadressen van deze groeiende doelgroep werden verzameld. 

Bekijk meer cases van Zeeman

Zeeman Breicafé
Bekijk Zeeman | Breicafé
Case zeeman For You brandXtension
Bekijk Zeeman | We Are Zeeman