CREATIVITEIT ON DEMAND

Daag Ons Uit!

Opzoek naar leuke (online) activaties die gegarandeerd door kunnen gaan? Door continue verandering in de markt is het voor vele lastig om nog op een unieke, leuke, maar vooral ook goede manier impact te maken. Gelukkig hebben wij al mooie online activaties mogen uitvoeren voor onze klanten en partners.

puzzel online escape room

Zeker weten dat jouw volgende event doorgaat?

Door de schommeling in wet en regelgeving omtrent covid-19 is het erg lastig voor veel van onze klanten om fysieke events te plannen. Het is niet bij te houden wat wel mag en wat niet. Laat staan dat het imago van de organisatie zelf ook op het spel gezet wordt. 

Hoe los je dit op?
Kies voor dingen die gegarandeerd door kunnen gaan. Denk hierbij aan online sessies, online escape rooms of virtuele ruimtes die op afstand bekeken kunnen worden. 

 

Hoe werkt het?

Jij hebt een vraagstuk, je wilt iets communiceren met jouw klant, personeel of partners. Je weet alleen niet hoe je dat het beste kan doen, wat is er nu nog leuk. De spelletjes via teams kennen we ondertussen wel. Tijd voor iets nieuws! 

En nee, we kunnen je nu nog niet vertellen wat dat precies gaat worden. Want dit gaan wij in overleg met jou volledig voor je bedenken. 

DEFINIEER DE WENS

Wat wil je zeggen?
Wie zijn de deelnemers?
Welke informatie wil je meegeven?

CONCEPT BEDENKEN

Hoe betrokken zijn de deelnemers al?
Wat is er al gedaan?
Kunnen we op iets bestaands inhaken?

AAN DE SLAG

Hier wordt het leuk. Wij gaan aan de slag om het idee uit te werken en te zorgen voor een onvergetelijke, unieke (online) ervaring!

Voorbeelden opdrachten

 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om jouw verhaal of boodschap te vertellen?

 

Neem contact op met Danielle:

danielle@brandxtension.nl
T. 020 3301137

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor Online Activatie 

uitleg over online sessie
Online Sessies
Podcast studio Amsterdam
Podcast