Connect met impact!

Digitale Sessies


Digitale sessie:
Online event / video / podcast / teaservideo

Heb je content nodig voor verschillende kanalen om jouw verhaal binnen jouw netwerk te vertellen of om een nieuwe doelgroep te bereiken? 

Met de Digitale Sessies realiseer je een online event, waarvan vervolgens een video, podcast en social media teasers worden geproduceerd. Dit alles binnen één eenvoudig format en een korte doorlooptijd. Eventueel aan te vullen met het opleveren van een whitepaper of andere middelen.

Eenmaal geproduceerd is de content continue herbruikbaar en wij helpen je om dit middels de nieuwste digitale tools gemakkelijk en effectief in te zetten.


De impact en het bereik bouwen we op middels de inzet van verschillende contactmomenten waarmee de boodschap wordt overgebracht:

Waarom een Digitale Sessie?

  • Verstevigen expertfunctie 
  • Delen van kennis 
  • Netwerk vergroten
  • Verhogen betrokkenheid 
  • Versterken samenhang binnen een netwerk of ecosysteem
  • Makkelijke en efficiënte manier om content te produceren voor verschillende kanalen en toepassingen

Content – voorbeelden

 

Online Event

Het fundament van de Digitale Sessie betreft een online event volgens een vast, interactief format. 

Jij levert de inhoud en wij verzorgen de productie van het online event met de juiste audio, visuals en achtergronden conform de huisstijl. Sprekers worden gebriefd en de techniek tot in de puntjes geregeld. 

Het event wordt opgenomen waarmee vervolgens de andere middelen geproduceerd worden, bijvoorbeeld een video, podcast en social media teasers.

 

Video

Een video is onmisbaar binnen je contentstrategie. Door de inzet van experts uit het veld en relevante thema’s waarbij de deelnemers nieuwe kennis vergaren kun je jezelf positioneren als specialist binnen jouw vakgebied. Vanuit het Online Event maken wij een video die verspreid kan worden via de verschillende videokanalen zoals YouTube, Vimeo, etc. 

Voor de Digital Audio Day van Spotify en Mediabrands verzorgden wij de technische begeleiding en produceerden we de video’s, waaronder deze teaservideo.

Podcast

Wij maken van iedere Digitale Sessie een podcast en verspreiden deze voor jou via de verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Apple Podcasts, Stitcher, Deezer, etc. 

Podcasts kunnen verder eenvoudig worden gedeeld via eigen kanalen zoals websites, nieuwsbrieven en social media

 

 

Social media teaser

Om mensen nieuwsgierig te maken naar de content van jouw Digitale Sessie kun je een korte teaservideo inzetten om te delen via verschillende social media kanalen. Bekijk hier een voorbeeld van zo’n teaser op LinkedIn en de video hiernaast om een beeld te krijgen van hoe dit eruit ziet in de praktijk.

 

 

Whitepaper

Een whitepaper is een overzichtelijke manier om deelnemers van een Digitale Sessie te informeren over de onderwerpen en uitkomsten van het event en gemakkelijk delen met niet-aanwezigen om bereik te vergroten.

Voor Fresh Toast schreven wij een whitepaper over de destijds nieuwe GDPR-wetgeving, deze bekijk je hier.

 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om jouw verhaal of boodschap te vertellen?

 

Neem contact op met Danielle:

danielle@brandxtension.nl
T. 020 3301137

Bekijk de case van Samen Tegen Voedselverspilling

Online Impactsessies