JOUW VERHAAL OP MAAT

Online Escape Room

Een online presentatie, het vieren van een jubileum, het verzorgen van een productintroductie, of het onboarden van nieuwe medewerkers kan minder effectief zijn tijdens een online meeting. Het inzetten van meer interactiviteit gecombineerd met spelelementen, kan de opname van informatie en teambuilding aanzienlijk vergroten. Onze online escape room helpt je om jouw boodschap over te brengen op een manier waarop jouw doelgroep zelf op zoek gaat naar de informatie. Het resultaat: betere informatieoverdracht, teamspirit en positiviteit! 

puzzel online escape room

Wat is het?

Via een live videoverbinding proberen teams van 3-5 personen een verloren product terug te vinden, een probleem op te lossen of een collega te vinden. Dit doen ze aan de hand van opdrachten zoals puzzels, raadsels, het kraken van een kluis of het zoeken van informatie over het merk of organisatie op verschillende sociale media, de mogelijkheden zijn eindeloos! Misschien krijgen ze zelfs een sms uit onverwachte hoek of een bijzondere videoboodschap…

De opdrachten zijn zo bedacht en ingericht dat ze tevens de gewenste informatie spelenderwijs overbrengen. 

 

Hoe werkt het?

Aan de hand van jouw verhaal ontwikkelen wij een persoonlijke online escape room. Alle opdrachten worden op maat bedacht binnen de gewenste kaders en voorzien van eigen branding. Op de gewenste eventdag gaan teams van maximaal 5 personen aan de slag om op een interactieve manier jouw boodschap tot zich nemen. Tijdens de uitvoer van de activatie is altijd iemand beschikbaar om te helpen bij praktische of technische vragen van de deelnemers.

De online escape room kan eenmalig, maar ook periodiek (bijvoorbeeld maandelijks) ingezet worden.

BEPAAL DE HOOFDBOODSCHAP

Wat wil je zeggen?
Wil je de deelnemers iets leren?
Welke informatie wil je meegeven?

WERK HET VERHAAL UIT

Welke content willen we inzetten?
Wat is er al beschikbaar?
Wat is er nog benodigd?

AAN DE SLAG

Bekijk foto’s/ video’s, blader door de sociale mediakanalen, los puzzels op, kraak de code en struin het internet af om oplossingen te vinden.

Waarom een Online Escaperoom?

  • Laat spelers kennismaken met jouw organisatie op een unieke manier
  • Introduceer nieuwe producten of vier een jubileum
  • Onboard nieuwe medewerkers op een interactieve manier
  • Stimuleer samenwerking en interactie bij medewerkers
  • Verhoog het teamgevoel
  • Zet de escape room in als leadgenerator

Voorbeelden opdrachten

  • Er wordt een video getoond waarin de directeur iets bijzonders vertelt over de geschiedenis van de organisatie. vervolgens is het aan de medewerkers om hier verborgen hints of informatie te halen.
  • Middels zoekopdrachten gaan deelnemers op zoek naar informatie op social mediakanalen, interviews en/of andere content van de organisatie, waarmee ze een bepaalde boodschap kunnen ontrafelen.
puzzel online escape room

 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om jouw verhaal of boodschap te vertellen?

 

Neem contact op met Danielle:

danielle@brandxtension.nl
T. 020 3301137

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor Online Activatie 

uitleg over online sessie
Online Sessies
Podcast studio Amsterdam
Podcast