Connect met impact!

Online Sessies

We ontmoeten elkaar nog steeds online. Hoe verbind je met elkaar, hoe deel je kennis en hoe kun je optimaal netwerken? Ook online is dat heel goed mogelijk. 

Daarvoor hebben wij een digitale oplossing die, naast het creëeren van verbinding, voorziet in contentproductie zodat je zichtbaar blijft in de groeiende wereld van online events.

Een grafiek die de impact meet van een online sessie

Contentproductie

Heb je content nodig voor verschillende kanalen om jouw verhaal binnen jouw netwerk te vertellen of om een nieuwe doelgroep te bereiken? 

Met de Online Sessies realiseer je een online event (webinar, rondetafelsessie, inspiratiesessie, etc.), waarvan vervolgens een video, podcast, social media teasers en snippets worden geproduceerd. Dit alles binnen één eenvoudig format. Eventueel aan te vullen met het opleveren van een whitepaper of andere geschreven content.

Eenmaal geproduceerd is de content continu en op verschillende manieren in te zetten. Wij helpen je middels de nieuwste digitale tools om jouw bereik en zichtbaarheid te vergroten.

 

De impact en het bereik bouwen we op middels de inzet van verschillende contactmomenten waarmee de boodschap wordt overgebracht:

communicatieflow van online sessies die worden georganiseerd door communicatiebureau brandXtension

Waarom een Online Sessie?

  • Verstevigen expertfunctie 
  • Delen van kennis 
  • Netwerk vergroten
  • Verhogen betrokkenheid 
  • Makkelijke en efficiënte manier om content te produceren voor verschillende kanalen en toepassingen

Content – voorbeelden

uitnodigingspagina van online sessie van samen tegen voedselverspilling.
Aanmeldpagina stichting Samen tegen Voedselverspilling
Online sessies landingspagina

Online Event

Het fundament van de Digitale Sessie betreft een online event (webinar, rondetafelgesprek, inspiratiesessie, etc.). Op basis van de inhoud verzorgen wij de productie van het event met de juiste audio, visuals en achtergronden conform de huisstijl. De techniek tot in de puntjes geregeld. 

Er kan worden gekozen voor een volledig online event of een hybride format, waarbij een kleine groep live deelneemt en een groter publiek virtueel aansluit.
Van de opnamen van het event worden vervolgens andere middelen geproduceerd, bijvoorbeeld een video, podcast, blog, artikel of social media teasers.

 

Video

Een video is onmisbaar binnen je contentstrategie. Door de inzet van experts uit het veld en relevante thema’s waarbij de deelnemers nieuwe kennis vergaren kun je jezelf positioneren als specialist binnen jouw vakgebied. Vanuit het Online Event maken wij een video die verspreid kan worden via de verschillende videokanalen zoals YouTube, Vimeo, etc. 

Voor de Digital Audio Day van Spotify en Mediabrands verzorgden wij de technische begeleiding en produceerden we de video’s, waaronder deze teaservideo.

 

Podcast

Wij maken van iedere Digitale Sessie een podcast en verspreiden deze voor jou via de verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Apple Podcasts, Stitcher, Deezer, etc. 

Podcasts kunnen verder eenvoudig worden gedeeld via eigen kanalen zoals websites, nieuwsbrieven en social media

 

 

Social media teaser

Om mensen nieuwsgierig te maken naar de content van jouw Digitale Sessie kun je een korte teaservideo inzetten om te delen via verschillende social media kanalen. Bekijk hier een voorbeeld van zo’n teaser op LinkedIn en de video hiernaast om een beeld te krijgen van hoe dit eruit ziet in de praktijk.

 

Whitepaper voor bedrijf Fresh Toast gemaakt door communicatiebureau brandXtension

 

Whitepaper

Een whitepaper is een overzichtelijke manier om deelnemers van een Digitale Sessie te informeren over de onderwerpen en uitkomsten van het event en gemakkelijk delen met niet-aanwezigen om bereik te vergroten.

Voor Fresh Toast schreven wij een whitepaper over de destijds nieuwe GDPR-wetgeving, deze bekijk je hier.

 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om jouw verhaal of boodschap te vertellen?

 

Neem contact op met Danielle:

danielle@brandxtension.nl
T. 020 3301137

Bekijk de case van Samen Tegen Voedselverspilling

Online sessie Samen Vegen Voedselverspilling
Online Impactsessies