IMPACT MAKEN MET BEELD

Video

Merkactivaties zijn de sleutel tot het opbouwen van blijvende merkherkenning en klantenbinding. Geef jouw publiek de mogelijkheid om hun ervaringen te delen met hun online communities. Wij helpen je graag met het creëren van boeiende visuele content waarmee we jouw bereik vergroten.

Ons getalenteerde team van videoproducers denkt graag mee met de productie van pakkende videocontent.

Open bar event Amsterdam

Teads 

Aftermovie van het halfjaarlijkse Teads Open Bar Event bij Floor17 in Amsterdam.

 

Verspillingsvrije Week

Stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

Tijdens de Verspillingsvrije Week deden ruim 130 partners deden mee en inspireerden miljoenen Nederlanders om verspillingsvrij te kopen, koken en te bewaren. Deze video geeft een selectie weer van de initiatieven die door deze partners zijn opgezet.

 

Bekijk de complete aanpak

Video-jaaroverzicht

Stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

Hoe zorg je dat stakeholders jouw jaarverslag bekijken? Met een video! Het jaarverslag kan hiermee een inspirerend en enthousiasmerend bindmiddel zijn. Onder andere voor de stichting samen Tegen Voedselverspilling brachten we de highlights van het jaar middels in beeld. Bekijk het voorbeeld hiernaast.

 

Bekijk de complete aanpak

Werving personeel

Bink Kinderopvang

Met de doelstellingen om extra aandacht te realiseren dat Bink Kinderopvang op zoek is naar nieuwe medewerkers en de huidige medewerkers een trots gevoel te geven dat ze onderdeel zijn van Bink, zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat? Een succesvolle en vooral ook opvallende wervingsactie met de medewerkers van Bink in de hoofdrol!

 

Bekijk de case

De Week van de Ondernemer

DPG Media

Tijdens de congressen die wij organiseerden en produceerden voor De Week van de Ondernemer brachten we ruim 5.000 ondernemers bij elkaar. Om het bereik van het kennisplatform ‘De Ondernemer’ verder onder de aandacht te brengen werd een breed scala aan content geproduceerd, waaronder interviews, podcasts, teaser video’s en een aftermovie.

 

Bekijk het volledige project

 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om jouw verhaal of boodschap te vertellen?

 

Neem contact op met Danielle:

danielle@brandxtension.nl
T. +31 (0)20 3301137