ONLINE IMPACT MAKEN

Webinar

Met een webinar bereik je jouw achterban via een livestream, waarbij kijkers via interactieve tools de mogelijkheid krijgen om vragen te stellen of mee te praten. Omdat een webinar live wordt uitgezonden kan het overal bekeken worden. Daarnaast wordt een webinar altijd opgenomen waardoor het op een later moment teruggekeken kan worden. We helpen je graag met de volledige productie van een webinar. Van het bedenken van het script tot aan de productie van de webinar in een van onze partner studio’s, of in een volledig virtuele omgeving. Zo maken we van jouw webinar een unieke beleving!

Webinar

Een webinar is een online presentatie, vaak in de vorm van een lezing, training of talkshow. Een live webinar biedt meer mogelijkheden tot interactiviteit waardoor je de betrokkenheid met jouw doelgroep kunt vergroten. Elk webinar is uniek en daarom denken we graag met jou mee over de perfecte invulling van jouw webinar.

Wil je weten hoe je impact kunt maken met jouw webinar en meer weten over de mogelijkheden? Bel ons voor een vrijblijvend consult!

Podcast studio Amsterdam

Stap 1

Consult

We beginnen elke aanvraag voor een webinar met een consult waarin we samen de mogelijkheden bekijken en op basis van jouw wensen een plan opstellen.

Stap 2

Voorbereiding

We ontzorgen je bij alle technische zaken zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud. We denken mee met de invulling van jouw webinar.

Stap 3

Uitzending

De uitzending vindt plaats in onze studio. Hier wordt het webinar live uitgezonden onder de beste audio- en video kwaliteit.

Stap 4

Edit + Follow-up

We nemen het webinar op en bewerken de ruwe opname(s) zodat het als extra communicatiemateriaal ingezet kan worden.

Virtueel Webinar

Het is tevens mogelijk om het webinar volledig virtueel te laten plaatsvinden. Bij een virtueel webinar is er geen studio nodig. De sprekers worden dan bijvoorbeeld vanuit huis in beeld gebracht via een video-platform. 

Podcast studio Amsterdam

Video Podcast

Een video podcast stelt je in staat om jouw boodschap op een pakkende manier over te brengen op je doelgroep of achterban. Daarnaast kunnen de opnames voor marketing doeleinden worden ingezet. Ook voor de video podcast begeleiden we je van conceptontwikkeling tot aan productie. 

Waarom een Webinar?

  • Geschikt voor een groot aantal (live) deelnemers
  • Uitdragen van de expert status
  • Geeft je bedrijf een gezicht
  • Versteviging van je merk
  • Versterk de band met jouw doelgroep
  • Biedt ruimte voor vragen

 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om jouw verhaal of boodschap te vertellen?

 

Neem contact op met Danielle:

danielle@brandxtension.nl
T. 020 3301137

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor Online Activatie

uitleg over online sessie
Online Sessies
puzzel online escape room
Online Escape Room